Следвайте Гласове в Швеция се намира в много сериозно положение“, каза

...
Следвайте Гласове в Швеция се намира в много сериозно положение“, каза
Коментари Харесай

Премиерът на Швеция: Положението с бежанците е много сериозно, убийствата се увеличиха драстично

Следвайте " Гласове " в 
„ Швеция се намира в доста съществено състояние “, сподели министър-председателят Улф Кристершон - 58-годишен реакционер, който е на премиерския пост от средата на октомври, откакто получи поддръжка от крайнодясна партия.

Той нарисува нерадостна картина за обстановката в страната в първото си коледно послание към нацията, като изключително акцентира на заканите за публичната сигурност, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.
Кристершон уточни три рецесии, които съгласно него подкопават сигурността на скандинавския народ: внезапното увеличение на случаите на принуждение, войната на Русия против Украйна и енергийната рецесия в Европа.
Въпреки че в очите на света Швеция наподобява като мирна и спокойна страна, в действителност случаите на принуждение с потребление на огнестрелно оръжие в нея са най-вече в Европейски Съюз, сподели той.

  " Имаме вътрешна рецесия на сигурността и сигурността, като изострен признак е честата приложимост на оръжие. 
Смъртоносното принуждение с оръжие бележи ужасни върхове и значително е рецесия, напълно породена от самите нас - шведска рецесия. Никоя друга страна в Европейски Съюз не се приближава до нашите равнища. От 1 януари до 15 декември 60 души са били убити и 104 ранени - при 378 стрелби в Швеция. В Дания четирима са убити, в Норвегия четирима и във Финландия двама.
Досега тази година единствено в община Сьодертеле, Стокхолм са били убити толкоз, колкото в цялостен Лондон. Това е толкоз ужасяващо, че е мъчно да се одобри. Убити и ранени са предимно млади хора. Също по този начин доста младежи убиват и нараняват. Почти постоянно в границите на проведени незаконни групи, съвсем постоянно с непознат генезис.
Насилието с огнестрелно оръжие постоянно се случва на обществени места и основава неустановеност и липса на независимост - най-много за 500 000 души, които живеят в обществено уязвими региони. И заплашва способността на страната да ръководи най-основните си задания. "
Улф Кристершон наследи на поста на министър-председател социалдемократката Магдалена Андершон и ръководи с трипартийна коалиция, която без поддръжката на крайнодясната партия „ Шведски демократи “ не би имала болшинство в Народното събрание.
Обществената поддръжка за " Шведските демократи " с тяхната популистка и антиимиграционна платформа, се усили, с помощта на това, че те трансфораха битката с престъпността в собствен приоритет, отбелязва ДПА.

Източници:
 
 
 
27 Дек 202223227 Дек 202254127 Дек 202284627 Дек 202273527 Дек 202231227 Дек 2022630КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202293224 Дек 2022226817 Дек 2022128217 Дек 2022443
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР